Over ons


Sedert 20 jaar is B & D Verzekeringskantoor als onafhankelijke makelaar actief op de Belgische markt. In deze periode is het kantoor uitgegroeid tot een partner in het verzekeren, d.w.z. het indekken van risico’s en behoeften, van KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen.

Als onafhankelijk makelaar kunnen we aan de hand van een risicoanalyse die maatschappij aanbevelen die uw behoefte en risico compleet dekt.

Het “verzekeren” van KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen is maatwerk. Iedere activiteit heeft immers zijn eigen specifieke risico’s, noden en behoeften. Ook iedere zaakvoerder en ondernemer heeft zijn eigen visie over wie en wat die risico’s en behoeften zijn.

Onafhankelijkheid, specialisatie, ervaring en vooral proactieve opvolging zijn de dan ook kernwoorden voor onze dienstverlening.

Bij onze klanten wordt deze proactieve opvolging ten zeerste gewaardeerd. Deze periodieke controle biedt hen immers de zekerheid dat de verzekerde waarborgen overeenstemmen met de werkelijke situatie.